chios

kändisbloggar

Publicerad 2012-04-01 21:46:36 i Allmänt

Jag följer en del kändisbloggar. En del är väl ungefär som man trott, som http://pernillawahlgren.se/ eller http://bondesusanne.se/.
MEN sen finns det dom som man har ändrat uppfattning om totalt . Fördomarna som en hel del har om dessa 2 skulle lätt kunna ändras om de bara tog sej tid att läsa deras bloggar. Jag gillar båda helskarpt!! Jag talar om http://www.bloggfamiljen.se/hannah/ Graaf som skriver om sitt liv och sin familj. Hon är så härlig!
Men hennes syster är sååå mycket roligare och mer öppen, helt underbar människa. Hennes blogg går jag in på flera ggr om dagen och jag rekommenderar den skarpt. Läs om http://magdalenagraaf.se/ och förhoppningsvis ändrar du uppfattning om henne (om nu din fördom är att hon är en korkad blondin med stora tuttar). Hon är raka motsatsen!! Läs och begrunda!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela