chios

Fredag

Publicerad 2011-08-26 17:38:03 i Allmänt

Igår följde jag med Mia (som moraliskt stöd) till hästarna i Österbo...ni vet, islandshästarna som står utmed riksvägen vid Lernbo.
Hon red på en gräsväg som ligger i anslutning till gården och det gick jättebra för Mia. Hrami (?) var lite på tårna men det gick hur bra som helst ändå.
Efter hon hade ridit så fick jag sitta upp och rida en liten stund. Jag fick prova på att tölta och det var skitskoj. Det blev en kort ridtur men det lilla stärker själen i flera dagar.
Tack Mia! Följer gärna med fler gånger. :-)

Igår fick Sandra feber på kvällskvisten samt nässnörvel. Hon fick därmed vara hemma från lekis idag. Hon har dock varit feberfri idag men förkyld, hon har lekt och sprallat precis som vanligt. Skönt!
Däremot har ju den manliga delen i huset trillat dit med huvudvärk och snörvel. Oj, oj, oj... ;)
Hoppas jag slipper undan!

Vi har inte gjort nåt vettigt alls idag....lekt och slappat och gjort en knäckig äppelpaj, det är väl ungefär vad vi har åstadkommit. Kvällen lär nog fortsätta i samma slöa anda skulle jag tro.

Ha en bra fredagskväll.

Tips!!

Publicerad 2011-08-24 17:21:04 i Allmänt

Om ni inte redan har det så tipsar jag om "mina vårdkontakter". På landstinget dalarna så finns det en sida som heter just så. Där loggar man in (jag gör det via bankid) och hamnar på sin privata sida. Där kan man b.la. se sina recept, både nya och utgångna, förnya recepten och man kan beställa tid på t.ex. vårdcentralen . Skitbra!
   Jag förnyade 2 recept på reumatologmottagningen igår ca kl 17.00 och i morse kl 8.40 så fick jag svar från "min" läkare att det var klart. Snacka om service!
   Skönt att slippa sitta och vänta på att nån ska ringa upp!!

Ullared.

Publicerad 2011-08-23 11:44:21 i Allmänt

När vi bodde i Ullared denna semester så hyrde vi ett helt hus. Vi var 9 personer som delade på 13(!) sänplatser så gott om plats fanns det. Huset hade toa/duschkabin, litet kök, 5 rum samt 1 vardagsrum med soffa, tv och ett stort matbord. Till huset fanns det även en stooor trädgård/gräsmatta samt en rejäl grillplats (under tak t.o.m). Staket runt om så inga barn kom ut på den stora parkeringen till varuhuset som låg granne med huset.
Det är en dam boendes i byn som hyr ut huset, så det kommer jag att hyra flera ggr.


Huset!


Lillstugan bredvid huset som man också kan hyra. 5 sovplatser där.


Trädgården.


Frida och Sandra spelar fotboll.


Matplats utomhus. Heeela tjocka släkten på plats.


Vardagsrummet.


Sovrum nedre botten 1.



Rum 2.



Övervåningens hall.




Övervåningens sovrum 1.


Sovrum 2.


Utsikt över parkeringen full med bilar. Visst är det nära?


Parkeringen när den är tom.

tänk om...

Publicerad 2011-08-17 07:41:45 i Allmänt

Jag har lite svårt för människor som lever efter devisen "som det borde vara" istället för att faktiskt se och agera efter "hur det egentligen är".

torsdag

Publicerad 2011-08-11 18:29:01 i Allmänt

Idag har jag varit ledig och då hade jag tänkt hinna med en del saker.

Plocka blåbär/kantareller=check
klippa en del av gräset=check
storhandla=check
hämta biljetter till cirkusen=check
laga mat, twice=check
fika på uvberget med familjen=check
tvätta=check

Så lite har jag hunnit göra iaf....det enda som inte hanns med var att inviga den nya köksprylen=assistenten. Jag hade tänkt ge mej på att baka antingen tekakor eller bullar men det får vänta till en annan dag.

Nu har jag endast 2 pass kvar på sommarjobbet och jag tycker att det ska bli skittråkigt att sluta för jag vill verkligen jobba kvar. Jag kan ej heller gå på timmar (deltid/stämpla) tack vare Fredrik!! Mer om detta senare....jag blir sur bara jag tänker på det. :-(

fniss

Publicerad 2011-08-07 17:06:36 i Allmänt

En man sitter på verandan med sin maka. Han säger, "jag älskar dig."
Hon frågar sarkastiskt, " - Är det du eller whiskyn som pratar?"
Han svarar, " - Det är jag som pratar med whiskyn"

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela