chios

J

Publicerad 2013-08-15 21:38:21 i Allmänt

Idag jobbade jag 7-14....alldeles lagom.
Sen smet jag in en snabbis på "gamla mejeriet" där dom hade "super sale". 4 plagg för 100:-, kan inte bli billigare!
Köpte en bas-tröja, ett par byxor, ett par shorts och en guldig klänning.
Denna affär kan varmt rekommenderas.

Kom hem, tog det lugnt, handlade av glassbilen och sen fick jag äntligen komma ut och träna lite. En pw/joggingtur upp i skogen kombinerat med kantarellplockning. Det var såååå skönt! TACK mamma o pappa för barnpassningen!

På kvällen kikade jag på friidrottsvm. Höjdhopp/herrar och guld i 1500 meter genom aragabi (?). Hade aldrig hört talas om denna "svenska" sprinter innan Vm, men det var väl kul att hon vann!
Det som överskuggade denna dagen var väl ändå Rysslands ställningsragande till homosexuella?! Att de är helt emot detta och att de blev upprörda över emma greens regnbågsmålade naglar. Ryssarna anser sej vara normala människor fast de är emot homosexuella enligt Jelena Isinbajeva på en presskonferens idag. Där sjönk hon i mina ögon kan jag säga!
Nä, låt kärleken flöda, mer kärlek åt folket!! <3

Ännu en dag

Publicerad 2013-08-12 21:23:19 i Allmänt

Nu är denna tråkiga måndag snart slut...skööönt! Idag har jag jobbat 7-15. Det kan vara väldigt snurrigt/stressigt på jobbet ibland men en fördel är iaf att dagarna går jättesnabbt. Inte ofta det är dötid där inte. :-) Efter jag hämtade barnen på fritids hände det inte speciellt mycket. Barnen var trötta o griniga så det var väldigt skönt när de väl hamnade i säng. Det bidde korv o bröd till F och korv o äggröra till S. Enkelt men snabbt. Kollade lite på friidrotts-vm och plockade/städade lite och nu ligger jag till sängs med min onda rygg. Den började göra ont/krampa på em (inga tabletter hjälpte) så nu har jag tagit till det tunga artelleriet (orudis retard). Hoppas det släpper tills imorgon då jag ska jobba igen. :-/ Gonatt med er!

Ensam

Publicerad 2013-08-11 17:12:07 i Allmänt

Sådär, då har man pussat och vinkat farväl till gubben ännu en gång. Jobbet kallar i ca 11 dar och det är forsmark som gäller. Skönt men trist på samma gång. Jag behöver hjälp/avlastning som vanligt....och då menar jag mest att passa Frida (och Sandra) här hemma nån timme...så jag kan få nånting gjort. Det blir inget bra när man blir avbruten varannan minut av F....man ger liksom upp tillslut. Jag vill inte behöva be mor/far varendaste gång, de passar dom nog mycket ändå när jag jobbar. SÅ om NÅN känner sej manad denna gång (vilket jag tvivlar starkt på, låter stort när katten skiter) så är du mer än välkommen!! :-D JAG tänker inte tigga och be något mer än såhär.... Annars så har kalaset gått finemang o S är så nöjd med alla presenter. TACK alla ni som kom! Kul att ses, synd att det blir så sällan. :-/

Uppdatering

Publicerad 2013-08-11 08:19:48 i Allmänt

Hej igen.

Har ju upptäckt att jag är en periodare....att skriva här. Ibland flödar det som bara den och ibland tänker jag bara "jaha, vad ska jag skriva där då, mitt liv är bara trök och allehanda".

Så är det bara, inget att göra åt! ;-)

Mitt liv just nu:

* Jobbet (vikariatet) tar slut 22/9 och vad som händer då? Tja, det blir väl AF och a-kassan (som vanligt).
Denna sommar på jobbet har varit under all kritik så jag tänker INTE söka nästa år igen. Inte värt att bli sönderstressad för ett jobb. :-/

* Barnen mår bara bra. De börjar skolan om en vecka, Sandra i 2:an och Frida i 1:an. De börjar bli stora tjejor! :-)

* Kribbe är resemontör så han är borta på jobb ett par veckor i stöten och sen är hemma likaså. September har han jobb o varberg hela månaden och sen blir även han arbetslös igen. :-/

* I stallvärlden är det samma lika, hänger och hjälper till i Backa med Maries fina hästar. Har ridit Loman ett par ggr och hoppas på många fler (bara karln håller sej hemma o kan ta barnen).

* Gymmet har legat på is över sommaren, jag har varit lat och det har varit på tok för varmt. Hoppas på bättring när skolan börjar, då får jag fm fria...lite lättare att ta sej iväg.

Ja, annars är väl allt sej likt skulle jag tro.

Idag vankas det kalas för S som har fyllt 8 år, samt att K drar iväg till Forsmark ( kärnkraftverket i Gävle) för ett par veckors jobb.

See you!

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela