chios

torsdag

Publicerad 2013-02-28 15:26:43 i Allmänt

Inatt har vi sovit *like crap* både jag och F samt att hon vaknade kl 6.00 så nu är tanten liiiite trött i ögat. Ögonen svider som sjutton och är jättejobbiga. Har tagit ögondroppar som inte tycks hjälpa. *suck*
Jag ska snart bege mej till jobbet trots detta så denna kvällen kommer att bli jobbig känner jag, hav överseende kära kollegor. :-/
 
Annars har vi varit till hab/logopeden jag och F. Hennes uttal är inte det bästa, hon har svårt för R, S och sj-ljud plus att hon pratar lite slarvigt i allmänhet. Hoppas att hon nu kan få hjälp med detta så att hennes kompisar kan förstå henne bättre.
 
Jag och K har haft ett litet snack idag....jag har sagt ifrån lite om hur vi har det, jag är trött på att bara vara småbarnsmorsa samt hemmafru="slav"....ni som känner oss vet vad jag menar. Jag är LESS på att göra i princip allting själv, jag vill också få *Leva*.....Få avlastning på diverse plan.... Får se om lösningen hjälper eller stjälper, det får framtiden utvisa.
 
Nä, dags att göra mej iordning för att dra till jobbet då.
 
 
 
 

fattas

Publicerad 2013-02-27 19:17:48 i Allmänt

Längtar och saknar......
 
 

Kupolen

Publicerad 2013-02-27 13:13:21 i

Nu är jag i kupolen för att shoppa lite (inför kryssningen speciellt). Jag är här helt själv utan mina 3 barn (!)..... Lovely!
Snart ska jag bege mej in på HM, lindex, åhlens....b.la.
Efter kupolen blir det röda korset (man kan göra billiga fynd där) och sen ica maxi. :-D

Dagens lunch:

Motion

Publicerad 2013-02-26 11:57:42 i

Måste rensa skallen....
Då går jag ut och går en power walk upp i min skog. I med lurarna, på med Musik på hög volym och sen traska på.
Så förbaskat skönt det är, ensam i skogen, ingen som hör, sjunga med, och gå i takt med musiken. Ett MÅSTE ibland.....annars blir jag knäpp(are).

Bästa backen att kämpa uppför....

Tisdag

Publicerad 2013-02-26 08:10:32 i

Ligger fortfarande i sängen och drar mej. Får passa på nu när barnen har sportlov. Har fått många kvällspass denna vecka (med flit) just av denna anledning. Vill inte kliva ur den varma sängen....

Det är en kall morgon, -11 grader, frostbitna träd och kall/klar luft. Vi väntar ett tag med att gå ut så att solen hinner värma upp lite.

Jag och Frida ska ha lite egentid idag. Då ska vi åka till uddparken och mata änderna och sen tar vi nog en sväng förbi lekparken också. Kanske ett biblioteksbesök, vi får se vad vi hinner med. :-)

Spralliga Frida in action!

bilköp

Publicerad 2013-02-25 21:24:20 i Allmänt

Idag har solen lyst hela dagen och det har varit alldeles underbart. Energiflödet på topp!
 
Ledig idag och då passade jag på att gå en promenad med Jens. Kort men rask som tog ca 30 minuter, alldeles lagom nu när man inte är i form precis, usch, känner mej som en fladdrig barbapapa. :-(
 
Kroppen gör ont, är stel och orkar tamejfan ingenting. Musklerna har förtvinat tror jag....känner mej som en 80-årig tant.
 
Annars har vi blivit med bil igen....den sjuttioelfte i raden. Vi for till örebro på em och köpte oss en billig peugot 406. Tråkig men billig i drift och nybesiktad så den får duga. Vi måste ju tyvärr ha 2 bilar med tanke på hur vi bor. Tanken är att vi ska sälja jeepen och köpa en annan bil för dom pengarna. Jeepen är en bra bil men nåt så fruktansvärt dyr i drift så den har vi inte råd att ha kvar. Bilar kommer och bilar går!
 
Imorgon ska jag jobba kväll igen. Jobbar mycket men tur att man trivs på jobbet och sina kollegor. Det är ett stort åldersspann, en del är 20 år yngre och en del är 20 år äldre men vad gör det, vi har väldigt skoj ihop ändå. Vissa klickar man bättre med än andra men överlag så är vi ett härligt gäng som jag får positiv energi ifrån. Love it!
 
:-D

Blaha

Publicerad 2013-02-24 14:32:10 i Allmänt

Nu har ungarna fått rasta av sej lite
i pulkabacken vid katthemmet. Vi morsor fick prata ur oss lite, skööönt!
Ska dricka lite kaffe för att sen göra mej iordning     (Trolla bort liiite av det gråa) för att sen åka till jobbet, hoppas på lite positiv energi där. ;-)
!

söndag

Publicerad 2013-02-24 11:00:23 i Allmänt

Idag hade jag en välbehövlig sovmorgon. I med öronpropparna och dra täcket över huvet sen söv jag gött. :-)
Kaffe på sängen kl 9.00 och sen ligga och läsa en stund. Livskvalite de´lux.
Vad dagen har att erbjuda framöver återstår att se.....åka pulka eller besöka moster Åsa kanske? Nånting måste vi hitta på iaf.
Sen blir det kvällsjobb 16-21 (igen). :-)

Natti

Publicerad 2013-02-23 22:08:45 i Allmänt

Jahapp, då var denna dag snart slut.
Jag och Sandra har legat i sängen och tittat på mellon. I år var det banne mej ingen låt som stack ut och var jättebra. Trist! Men Ralf som gick vidare ikväll var iaf bra och jag hoppas han vinner hdla skiten. :-)
Jag har nyss kollat av travet ( ca 80 miljoner i jackpot tror jjag det var ).... Men inte blev jag miljonär den här gången heller men 5 rätt fick jag in x 2. Jag vann hela 98:-.....wiihooo!!! ;-)

Lördag

Publicerad 2013-02-23 18:03:21 i Allmänt

Dagen började med att jag försov mej....panik!! Vilken läbbig känsla det är när man tittar på klockan och förstår att man är sen. Flänga runt med en skuttig Frida runt benen.
Väl på jobbet ( i tid faktiskt ) så tänkte jag sätta mej ner, aaaandas, ta en kaffe och frukostsmörgåsen, låta skallen hinna ikapp lite. 
Men tji fick jag, larmet gick på direkten, en dam som behövde hjälp. Det var bara att flänga iväg ut till bilen med en fortfarande mosig hjärna. Stackars damen....man var lite lätt förvirrad, men hon hade förståelse för det som tur var. :-S
Sen fick vi iaf åka tillbaka till kontoret och dricka kaffe. Det var gott kan jag lova! Resten av jobbpasset flöt på bra så det var ju skönt. :-)

Just precis

Publicerad 2013-02-22 12:12:33 i Allmänt

Jag har just ätit lite havregrynsgröt till lunch, skönt att slippa laga mat när barnen är i skolan.
Jag har faktiskt tagit mej en kort men rask promenad fram och tillbaks till stallet för att luncha hästarna. Alltid något även om promenaden var i kortaste laget. Men bättre än inget.....

Gnäll, gnäll och åter gnäll.

Publicerad 2013-02-22 10:04:31 i Allmänt

Detta är min blogg och då skriver jag vad jag vill. Den som inte vill läsa om gnäll kan sluta läsa nu, så det så! ;-)
 
Jag är så förbaskat trött på:
 
* Att jämt och ständigt vara trött och energilös. Jag MÅSTE börja träna...på ett eller annat sätt. Jag väntar på att denna eländiga halka ska försvinna för då ska jag åtminstonde börja power-walka igen. Men tills dess då? Finns det nån frivillig, vänlig själ som vill följa med mej till Björnidets gym nån dag, vill inte gå själv. :-/
 
* På detta *PIP* hus. Det är trångt, litet, för få rum, konstig luft (?), antingen kallt eller varmt, RÖRIGT, svårt att få det fint. Jag plockar, plockar och plockar lite till (själv, får ingen hjälp what-so-ever), men det märks inte ett dugg. När jag vänder ryggen till så är det lika stökigt igen. Jag blir TOKIG! Det går inte att få det fint inrett heller, för lite pengar, gnista, inspiration, hjälp......Kan jag få vinna på triss tack!!
 
* Att (nästan) aldrig få sova. Frida vaknar kl 6 i princip varje morgon och ni som känner Frida vet att hon inte är direkt seg och morgontrött (som jag är). Jag vill få ligga kvar och dra mej åtmionstonde....Upp och hoppa....F vill ha frukost, studselli, studs.....Energi till tusen! Vi zynkar inte sådär värst bra på morgonen, mina kära dotter och jag.
 
* Vardagslunken. Det händer ingenting.....boring! Jag vill hitta på nåt, vad som helst, bara jag får komma hemifrån ett tag. Behöver inte alls vara nåt märkvärdigt, bara det är nåt som bryter tristessen. jag vill vara Anna och inte bara den gråa, tråkiga, vardagsmorsan som bara gnäller och gäspar hela dagarna.
 
Jag har iaf börja försöka lite smått, jag MÅSTE göra nåt åt situationen, heslt förra veckan redan, innan jag går under helt.
I förrgår så utmanade jag ödet och tog en liten ridtur på Donelli, Maries fina häst. Hon är endast tre år och nyss inriden, så lite spänd var jag allt innan vi kom iväg. Men när vi väl hade kommit över riksvägen och upp mot skogen så gick det galant. Duktiga, snälla häst. Detta ska jag göra flera ggr (förhoppningsvis). Tack Karin för sällskapet, detta gör vi om. :-D
Om ca 2 veckor ska jag iväg på en kryssning med bara tjejer, ch, karin och Maria (jo, du ska med) precis som på den gamla goda tiden. Oj, vad jag ser framemot denna resa. Slå klackarna i taket och skåla, fy sjutton vad kul det ska bli!!!!! Nån mer som vill med, bara att hojta till!
 
Såååå, nu har jag fått ur mej lite frustration....sköööönt!
 
 

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela