chios

Bla

Publicerad 2013-07-16 22:22:42 i Allmänt

Ledig imorgon, gud så skönt!
Ska sen ut på stan med Sandra å mamma för att köpa present till pappa som fyller 75 år på fredag.
Senare på dagen så ska Emma ta med Frida till sin mamma för hon har en bunt med kattungar som dom ska klappa på. Kul! :-D
Hoppas på bra väder framöver så vi kan åka till badstranden och bada, även jag tänkte försöka med det. ;-)

Jo

Publicerad 2013-07-13 22:15:06 i Allmänt

Sitter och njuter i värmen vid Risingsbobadet. Vi har snart varit här i 2 timmar och det är så skönt. Ungarna leker med alla kompisar som kommer och går. :-)
Snart blir det pizza och sen köra hem barnen till mor o far. De ska sova där för imorgon jobbar jag delad tur. Mindre kul! :-/

Storsand

Publicerad 2013-07-11 16:40:09 i Allmänt

Idag har solen värmt så gött och det har blåst minimalt. Vi passade på att åka till Storsand med familjen Hedman för lite bad och solning. Kunde inte ha blivit bättre, detta måste göras om snart! Det är så bra där, långgrunt, sandbotten, inga bryggor och varmt i vattnet. Bra ställe för en barnfamilj....! Frida försökte hela tiden fånga små fiskyngel, fullt koncentrerad hur länge som helst!

onsdag

Publicerad 2013-07-10 18:07:50 i Allmänt

Idag kom Sandra hem från mor och far där hon har varit sen i måndagskväll. Älskade unge! <3
Vi åt korv&pommes frittes till lunch och sen for vi till grbg för att hälsa på Ullis och alla barnen (5st). Hon bjöd på en smaskig rabarber/jordgubbspaj med vaniljsås till fika, ungarna lekte och vi tanter snackade en massa strunt. Hennes minsting Tindra charmade mej totalt med sitt härliga sätt. Underbara barn!
Efter detta besök så tog vi en svängom upp i skogen vid Hagge golfbana. Väl där plockade vi blåbär och smultron som vi ska göra en god smothie av senare ikväll. Gött och nyttigt!
Nu är mamman ganska trött men ett ryck till orkas med iaf. :-)

S

Publicerad 2013-07-09 22:25:58 i Allmänt

Älskade, fina Stimmerbo i underbar sommar-sverige-skrud!

Bad

Publicerad 2013-07-09 13:34:19 i Allmänt

Sitter vid stranden i Risingsbo å njuter av solen och värmen. Jag har köpt mej en strandstol på Rusta så nu sitter jag äntligen skönt. Frida är i vattnet och letar fiskyngel som vanligt, Sandra är med mor&far i stan och köper sandaler.
Jag har semester i hela 4 dagar, låter lite men det är mycket för mej. Det var länge sen jag var ledig så länge. :-)

Sen efter detta ska vi antagligen ut i skogen för att leta efter smultron. Kanske en kantarell eller två åxå. ;-)

Dd

Publicerad 2013-07-07 22:21:42 i Allmänt

Nu har K dragit på jobb igen, denna gång i ca 3 veckor. Skööönt på sätt o vis men jobbigt ändå.
Tur som får barnen vara några dar på fritids, då får de leka av sej lite. Sen hoppas jag på vackert väder så vi kan hänga vid stranden en hel del.
MEN jag behöver nog liiiite hjälp med barnpassning nån gång, så jag kan göra lite praktiska saker, har ju trots allt en hel gård/trädgård att ta hand om.
Om inte annat kan det vara kul med besök så man får tjitt-tjatta lite.
Kom gärna förbi å hälsa på så bjur vi på gofika. ;-)

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela