chios

Sol

Publicerad 2014-02-18 14:38:09 i Allmänt

Sitter i lekparken och njuter av solen. Har en filt över benen och en sittdyna under rumpan så det är varmt o skönt.
Ungarna har precis snabbfikat och är iväg och leker igen. Vi är (såklart) alldeles ensamma här och det är underbart!! :-D

Fel

Publicerad 2014-02-18 14:38:01 i Allmänt

Det förrra inlägget ska tas bort så fort jag kommer hem. ;-)

rr

Publicerad 2014-02-18 14:36:04 i Allmänt

Eftersom jag har brist på fantasi när det gäller bloggen så tänker jag göra som "de yngre" gör på sina bloggar ibland. Barnsligt eller inte....your choice to read it.
 

– Mina föräldrar
Jan och Stina
– Vad bjuder jag på för mat?
– Vad är kärlek?
– Om det här vore min sista dag

Blopp

Publicerad 2014-02-17 20:33:44 i Allmänt

Backfire big time!!

Intressant dag snart till ända. 

Känner mej risig o K likaså, får se när det bryter ut??
Blev utringd till kvällen men väl på plats så visade det sej att jag var "felutringd". Jag valde dock att åka hem igen pga måendet. Så denna gång var det bara +++ att bli dubbelbokad. ;-)

Livet är som en berg och dalbana...just nu befinner jag mej på botten, men det är "bara" att skaka av sej det negativa, göra avslut och sen börja åka uppåt igen! Resten får den berömda karman ta hand om. ;-)

Imorgon är det skridskodag för barnen igen. Matsäck packad och skridskorna är redo. Har t.o.m köpt mej ett par egna (på Röda Korset för 25:-).....har inte åkt skridskor på år och dar så jag lär nog göra bort mej imorgon!!!

""What comes around, goes around!""

Flashback

Publicerad 2014-02-16 21:36:50 i Allmänt

Flashbacks från barndomen.
Anna är så dum, så nu gaddar vi ihop oss och sssscchh, Anna får inget veta. Och frågar hon så filar vi på sanningen och framställer henne som den idioten vi tycker att hon är!

Och dumma jag har inte fattat nåt....men till slut så trillade polleten ner!

"It's allways 2 sides of a story"

Och " kasta inte sten i glashus "

Nu ska jag hädanefter gå tillbaks och vara den som följer med strömmen och säger ja tack och amen. Jag har förstått att mina åsikter/tankar räknas som bajsdravel.

Have a nice evening outthere! :-D

ont

Publicerad 2014-02-07 13:04:27 i Allmänt

Gnällinlägg

Jag vill inte ha sådant här väder längre. Dis, dimma, duggregn, isgata samt noll-gradigt rå-kallt väder. Det räcker nu liksom. Solen, vart är du? Existerar du längre? Kom hit och ge mej energi!

Ont i huvet har jag åxå....det känns liksom tjockt, gräddigt och tungt. Ögonen känns svullna och dimmiga, trött som jag vet-inte-vad. Jag har börjat använda ögondroppar mot "trötta ögon" och jag använder mina glasögon så gott jag kan. Hjälper det? Icke!!

Jag äter kiwi, druvor och och jag promenerar. Försöker sova bra och äta bra men inget av det hjälper.

Några tips, förutom att "dansa sol-dansen"??

Torsdag

Publicerad 2014-02-06 21:50:41 i Allmänt

Jobbat 11 timmar idag så nu är jag lite trött. Det har dock flytit på bra så det har varit en lugn dag på jobbet. :-)

Annars har jag inte gjort så mycket....vilat mest. Barnen har varit sams och lekt bra så det har åxå varit lugnt. :-)
 
Nu ikväll så har F blivit förkyld. Täppt i näsan och "hesig" så hon blir hemma imorgon. Det var väntat för vi har varit väldigt förskonade från Sjukdomar hittills. ""Peppar,peppar ta i trä""


Onsdag

Publicerad 2014-02-05 23:08:27 i Allmänt

Idag har det varit en seg dag. Jäkla väder som får mej att bli slö och låg. Jag vill ha soooool så jag kan få lite energi!! Man orkar ju ingenting annars och man blir bara sittandes/liggandes.
Gjorde inte nämnvärt mycket fram till lunch. 
På em fick jag iaf röven ur då jag fick jobba 15.30-21. Skönt det och det bidde en perfekt jobbkväll. Ingen stress för en gångs skull och härliga kollegor. Kunde inte bli bättre!! :-)

Nu ska jag snart sova för att orka jobba imorgon 7-14.

Nighty,nighty!

Jadu

Publicerad 2014-02-05 23:01:33 i Allmänt

Hädanefter så tänker jag (försöka) hålla mej långt borta från att ställa upp ordentligt på folk.
Ena stunden så är det "öppen och rak" dialog som gäller och i den andra stunden så får man ingenting veta förutom ett snabbt och "mindre trevligt" konstaterande. 
Jaha, så då förväntas jag (?) agera positivt på detta eller?
Ööööhh, nä, jag funkar inte så tyvärr, men om jag istället hade fått veta lite smidigare så hade jag kunnat tänkt mej att ställa upp lite till (om jag ens var tänkt att frågas, jag kanske var avpolleterad redan innan, vad vet jag).

Hoppas trots detta att alla får det bra i slutändan och att allt ordnar upp sej. :)

Hur som,,,,nästa som behöver/vill ha hjälp.....ärlighet/raka puckar tack!!! Då kan jag tänka mej att ställa upp (i liten skala). :-)))

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela