chios

Tankar

Publicerad 2014-01-29 23:06:39 i Allmänt

Avskyr min hjärna!
 Lägg av att grubbla!!! Inget blir bättre av det... Du mår bara dåligt och blir sömnlös!!
Gå in och gör ditt jobb, var glad för alla härliga människor du träffar och att du tjänar pengar. Var glad för detta och strunta i resten! Det är inte viktigt i längden....allt ordnar sej nån gång.
Strunta i vad "de" säger, det är bara tomma ord, fatta det nån gång. Gå inte på det....igen! Det blir som det blir. Du får ingen hjälp från nåt annat håll, du står ensam. Ensam är inte alltid stark så ge dej nu! Låt det vara, punkt slut!!

Sådär, nu har jag skällt lite på mej själv och min otäcka snurrande hjärna. Skönt det,  hoppas jag/den lyssnar. ;-)

Ja

Publicerad 2014-01-28 19:43:25 i Allmänt

Bra kvinna reder sej själv...eller hur var det nu?

Jag har jobbat 7-16 på 1:an (alle') idag och det var riktigt skoj!!
Sen jag kom har jag först o främst tagit en Ipren mot den hemska m**svärken och vilat en halvtimme.
Sen har jag:
* Lagat mat (korv o hemgjort mos)
* Plockat i och ur diskmaskinen
* Nattat Frida
* Skottat snö (för att överhuvudtaget komma iväg med bilen imorgon bitti)
* Dragit igång eld i vedspisen
* Hämtat in mer ved (först skotta för att kunna göra detta, drar med pulka)

Vad ska jag med en gubbe till egentligen? ;-P

Måndag

Publicerad 2014-01-27 21:59:55 i Allmänt

Var till sthlm med ch och hälsade på maria i helgen. Det var så kul, längtar redan tillbaka. Vilken stad, vilket myller, vilken kontrast mot denna lilla by! Kan tänka mej hur fint det lär vara på våren/sommaren.
Vi kom dit (en 4:a på söder) kl 18 på fredagen. Vi vart så varmt välkomna så blygheten försvann ganska snabbt, trevlug kille den där Daniel. ;-)
Vi blev bjudna på hemmagjord thaimat och sen gjorde vi oss i ordning. Drack lite öl/vin, spelade spel och snackade strunt. Vid 23-tiden gav vi oss iväg ut i sthlms-natten. Efter en bits promenad hamnade vi på en pub "Big Ben". Drack ytterligare nån öl och spanade in 08-åttorna. Vi Snackade med en kille som faktiskt hade bott i ludvika och jobbat på ludvika-radion i 4 månader när det begav sej (hur stora är oddsen för det liksom). 
Efter tag gick vi ner i källaren där ett live-band spelade. Dom var skitbra men vi fick endast höra 3 låtar sen var det slut. Synd!!
Vi gick hem och la oss, släckte väl lampan vid 3.....svårt att somna.
Vaknade ca 8.30.....låg och drog oss en stund, åt frukost och sen tog vi tunnelbanan in till stan där vi shoppade/fikade till på em. 
Vi sa hejdå till Maria för den här gången, for hem och var framme ca 19.30...alldeles lagom. Trött som en gnu så lade jag mej på en gång.....och hur den natten blev (trodde jag skulle få sova), det kan jag berätta om en annan gång!!  

TACK maria för denna gång, hoppas vi ses snart igen!! :-D

Jo

Publicerad 2014-01-12 20:48:28 i Allmänt

Jahapp, så var denna dag till ända. Har jobbat 7-16. Dagarna går fort på jobbet som tur är. Imorgon är det femte dagen i sträck och då gäller 7-14.
Har endast 2 pass kvar på detta vik och sen vet jag inget mer. Vi får väl se vad det blir....
Ikväll har vi ätit en jättegod middag hos mor o far. Porterstek, potatis, inlagd gurka och den ooootroligt goda såsen. Den är så god så det räcker med bara den och potatis. Mosa detta och nom-nom-nom!!!!
Tack snälla ni!!

Blä

Publicerad 2014-01-11 11:09:34 i Allmänt

Spikkudden it is....ska jobba 14-21 och som vanligt så fick jag huvudvärk efter att ha sovit "på riktigt". Skit åxå!!
Ipren, paraflex och alvedon in my stomec.....please help!

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela