chios

Dagens ridtur

Publicerad 2012-06-15 20:27:23 i Allmänt

Var till tolvsbo och red en liten längre sväng i de otroligt fina omgivningarna. Sällskapade med emma/marina och Marie/totte. Härligt väder var det också. Önskar så att jag kunde rida oftare. :-)

Ledig söndag

Publicerad 2012-06-10 15:05:35 i Allmänt

Kribbe är nu hemma igen och det är så skönt. Han har klippt gräset samt röjt en hem del, en ny trädgård börjar växa fram. Det blir så fint!

Imorgon och 3 dagar framåt ska jag gå intro på lyktan. Nervöst men samtidigt kul att pröva på nåt nytt. Jag ska vara på alla 3 avdelningarna i sommar, kul men lite rörigt blir det. :-)

I torsdags var jag till vc och drog bort en stortånagel. Det gick bra men nu efteråt är det lite bökigt. Jag kan bara ha sandaler eller foppatofflor för annars gör det ont. Tur att det är sommar för vad skulle jag annars ha för skor? Hoppas det läker snabbt!

Sandra är i skrivande stund på kalas hos sin kompis Vilma. Hon var så förväntansfull, hoppas hon har det skoj! Vi ska hämta henne i cadillacen har hon bestämt så så får det bli.

Jahapp

Publicerad 2012-06-06 12:51:55 i Allmänt

På Fredag kommer äääääntligen Kribbe hem igen. Han är så sjukt efterlängtad så ni kan inte tro. Han blir hemma ca 4 veckor och då ska jag passa på att vara i stallet så mycket jag ´bara kan. Jag saknar och behöver det för att må bra. :-)

Gården börjar växa igen....jag får aldrig nåt tillfälle att röja, men det ska det ändras på när K är hemma igen....likaså målningen av uthusen, veden, rensa ogräs i många land samt klippa gräset. Finns mycket att göra med andra ord.

Hälsa på vänner ska jag också göra (utan barnen så man kan få umgås i lugn och ro).

Ta nån öl med Christina vill jag också göra. :-)

Annars jobbar jag på som vanligt....mest på solgruppen men igår fick jag jobba på allegården (1:an) och det var så himlans roligt. Det är det bästa arbetsstället helt klart! Tänk om man kunde få en tjänst där nån gång om hundra år sisådär... ;-)

image description

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela