chios

Helg

Publicerad 2013-10-20 21:36:35 i Allmänt

Denna helg har bara swichat förbi känns det som...det går fort när man har kul. :-)

Igår så var jag på barnloppis i folkets hus. Gjorde några fynd, byxor, leksaker o stövlar. Mycket folk var det, men det är bara kul, för det betyder att det blev lyckat för de ansvariga.

Sen på em så var det dags för bowlingkalas för barnen. Måste erkänna att jag alltid har varit lite skeptisk mot sånna kalas...MEN jag erkänner att jag hade fel. Vilken bra ide detta var. Barnen bowlade (på 3 banor) i en timme pch sen var det dags för fika o godispåse. Allt framdukat och klart. Nästa år ska F få ha ett sånt kalas.:-D
Jag och mannen i gänget spelade ett par serier och jag slog mitt personliga rekord...jag fick 170 p på en serie!!! Kul!!!

Senare på kvällen så hade vi spelkväll hos mor/far. Jag, Sandra o Jens for dit till 19.00....vi spelade kort och åt kvällsmacka med te. Bra avrundning på dagen.

Sandra sov över så idag fick jag en välbehövlig sovmorgon. Drog mej till 10.30....så skönt!!
Pulade och städade en stund....drog sen till gymmet med Sinead. Gick/sprang på bandet 20 minuter och arbetade sen med maskinerna. Känslan man får efterråt är så befriande på nåt sätt. En duktighetskänsla att man kom iväg samt en "renande" känsla att kroppen har fått arbeta.

Sen tog vi det lugnt resten av dagen, åt korv stroganoff till kvällsmat och sen lade sej barnen. I skrivande stund så har jag åxå lagt mej, jobb 7-16 vankas imorgon.

Gonatt alla sköningar!

Tjo

Publicerad 2013-10-18 12:25:16 i Allmänt

Soligt o fint väder idag men det blåser kaaaalt. Inatt snöade det för första gången denna höst, inte mycket men tillräckligt för att göra barnen glada. Lite underkylt regn damp åxå ner för det var en jobbig ishinna på allt imorse. Detta är bara början!! :-/

Idag blev jag frustrerad! Vi har en svart katt här i krokarna som har rymt hemifrån. Jag känner ägaren så vet vem katten är. Han har varit på rymmen ganska länge nu och behöver komma hem. Den lilla rackaren har alltid varit skygg men idag så hände det! Han kom fram när jag lockade på honom. Jag klappade lite och sen fick jag fatt på nackskinnet och lyfte upp honom i famnen. Inte så populärt men jag höll honom kvar ääända tills jag skulle öppna dörren, då passade han på att dra järnet. Han stack som en avlöning!!! Jäkla katt!! Men det är bara på't igen (om han nu törs komma hit nåt mer vill säga). Men han vet att det finns mat här iaf ( ja, jag får mata honom för matten).
💗🐈

Nej

Publicerad 2013-10-16 21:38:30 i Allmänt

Usch o blä....jag har ONT i halsen och det blir bara värre å värre. Om det blir som vanligt så kommer jag att snart tappa rösten. Det är sååå jobbigt och jag har banne mej inte tid att vara hemma från jobbet igen. SKIT åxå!!

gym

Publicerad 2013-10-14 10:33:36 i Allmänt

Idag efter att jag hade lämnat barnen på skolan kl 8.00 så drog jag till gymmet. Väl där mötte jag upp Sinead, "My partner in crime. ;-) Började på gåbandet en kvart, gåendes i rask takt med lite lutning på bandet. Varm och svettig så gjorde jag ett varv i cirkeln, bra idé det där. Man tränar när det är grönt, byter maskin/vilar en microstund när stolpen i mitten lyser rött. Efter det tränade jag på en del andra maskiner, mage och axlar blev det. Jag avslutade med 5 minuter på den nya roddmaskinen. Köpte mej en jordgubbs/proteinshake som smakade "Pecka"....bara att prova sej fram tills man hittar nån som smakar ok. Bra start på dagen!!!

Trött

Publicerad 2013-10-13 06:28:40 i Allmänt

Kl är 6.30 och jag är så himlans skittrött så ögonen går i kors. Bläää, vad jag avskyr tidiga morgnar. Eller det är väl ljudet av väckarklockan, att man MÅSTE kliva upp. Aja, så är det, och snart ska jag göra ett pass på jobbet igen. Men det blir kul för jag ska jobba med Kerstin, min goa kollega, vi jobbar bra ihop. :-)
Efter jobbet ska jag med Jena o syrran ut på en cashingtur. Det var jättelängesen så det ska bli sköj. Hoppas vi hittar alla skatter. :-)

fredag

Publicerad 2013-10-11 09:37:26 i Allmänt

Morgonen var relativt lugn iaf....barnen kom i tid till skolan. Jag satte mej här vid datorn med kaffe/smörgås, surfade runt lite (mest fb och dess spel) drack mitt kaffe och njöt av lugnet. Älskar dessa stunder när jag får vara ifred.

Nu laddar jag för att åka till Willys och storhandla, själva handlingen kan vara ganska skoj, det är efterråt när allt ska in från bilen samt packas upp och in i skåp som jag inte gillar. Då är jag för det mesta slut redan och har en låg blodsockernivå. Men det måste göras och har jag tur så får jag hjälp från K...eller barnen. :-)

Senare idag måste jag ut på en prommis. Igår blev det en slarvdag, ingen motion och lite snask samt pannkaka. så idag ska det powerwalkas en bra stund, sen en dusch/göra mej iordning för sen ska jag och Sinead ut och förlusta oss på Piren. Äta gott/ta nån öl samt tävla i musikQuiz...nån som vill med? Hojta till i sånna fall!!

Ha det gött i det fina höstvädret! :-D

Bion

Publicerad 2013-10-05 22:17:12 i Allmänt

Bilder från biobesöket. Filmen var helt okej och JA, den var läskig ibland. :-)

Bio

Publicerad 2013-10-05 19:22:51 i Allmänt

Nu sitter vi på bion....helt ensamma och filmen börjar om 10 minuter. Hääärligt!!

Hoppas filmen är bra...insidious, chapter 2. En skräckis!






jao

Publicerad 2013-10-05 15:25:56 i Allmänt

Idag öser regnet ner. Inte för att det gör så mycket, lite mysigt är det allt och man med gott samvete vara inne och greja. :-)

Dagen har hittills bestått av sovmorgon (med huvudvärk som följd), gå på kalas för sandra, handla lördagsgodis på hemmakväll samt slappa/slöa.

Ikväll ska jag göra nåt som jag inte har gjort på åratal nämligen gå på bio! Jag o Sinead ska se en skräckis så jag kommer att vara vettskrämd när jag kommer hem igen. Jag har inte gått på bio sen Saga-biografen lades ner och det var lääääängesen, nån som minns när det var?
Så det blir premiär för mej på Star-bio (?)....skoj ska det bli i vilket fall. :-D

jo

Publicerad 2013-10-03 18:13:58 i Allmänt

Idag har dagen bestått av jobb 7-14....det gick bra förutom ett stort etiskt dilemma. Samvetet gnager rejält och jag skulle vilja kunna göra mer. Men jag hoppas att det löser sej ändå på nåt vis och det snarast....stackars krake. :-/

Väl hemma så har dagen bestått av plocka, städa, vila benen lite, fixa i trädgården, plantera ljung"arrangemang" och laga kvällsmat bestående av lasagnerester till barnen och köpt gulashsoppa till oss. Jag provade även att göra äppelkräm på våra egna äpplen men hur den blev att smaka återstår att se för den står på kylning i skrivande stund. Tänkte servera den med gräddmjölk. Det låter ju gott iaf. ;-)

tisdag

Publicerad 2013-10-01 21:19:34 i Allmänt

Idag har det varit berg-o-dal-bana känslomässigt. På fm var jag till tandläkaren mosseby där jag ifrågasatte att det kom en lös benbit uppkrypandes 4,5 veckor efter en visdomstand dragits ur. Han hade svar på allt och avslutade med att HAN hade minsann varit tandläkare i 30 år och dragit ut sååååå många tänder och bla, bla, bla...... Och där och då bytte jag tandläkare i tanken! Jag vill inte ha en tandläkare som tror att han är "gud" och spelar heeelt oförstående till att man ifrågasätter varför ingen kunde ha berättat att det är sååååå vanligt att det kan komma lösa benbitar från käkbenet efteråt. Och jag är inte den enda som har bytt från honom..... Mor och far har tandläkarna i smé (vasatandläkarna??) och är nöjda med dessa så jag provar hos dom jag åxå. Sen kommer jag hem, tar upp dagens post.....jag får då en känsla som jag kan jämföra med att vinna på triss....typ. SÅN glädje!! Och lättnad!! Woaw!!!! Och nej, jag tänker inte (än) berätta vad det var. ;-) Just nu har jag en känsla av lugn, lathet och sömnighet då kl är strax efter 21.00.....dags att sussa snart för jag är ingen kvällsmänniska....längre, efter att jag har blivit småbarnsmorsa. No, no...då är denna kärring trött tidigt.... Så, godnatt alla rara, empatiska, goda, vänliga själar därute. :-)

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela