chios

Lycklig

Publicerad 2013-09-25 21:25:29 i Allmänt

Halleluja!! K kom hem idag, 2 dar för tidigt. Helt plötsligt så rullade bilen in på gårdsplan. Vilken lycka!! Uuunderbart!! FRIHETen är tillbaka! Jag drog givetvis först till stallet där jag snackade med Sofia en stund. Sen for jag vidare ut till skogs. Hittade mycket trattisar, det verkar vara ett bra år för dom. Vill ni ha? Hojta till då så ska jag plocka lite till. :-) Sen blidde det pizza till kvällen för att "fira" att det är över för denna säsong! Nu ligger tanten till sängs redan för att orka upp till jobbet imorgon, då vankas det en lång dag med möte. Interesting! ;-) Men före jobbet ska jag morgonfodra Loman o Ronja för äntligen kan jag tomta på Backa igen! Som jag längtat! <3 Dagens skörd!

Spelkväll

Publicerad 2013-09-25 00:02:00 i Allmänt

Ikväll kom Malin, Maria och Karin över hit på en spelkväll. Oj, vad roligt vi hade, skrattade mycket gjorde vi kan jag lova. Detta måste göras om snarast möjligt. :-D
Vi började med att fika, kaffe och mazariner samt en misslyckad sverigekaka som fick omvandlas till "en tårta" för att dölja det spruckna skalet.
Sen åkte spelen fram....vi spelade 3 st olika spel med diverse svårighetsgrad. Ett kommer jag ihåg namnet på..bezzerwisser. Det var som en slags frågesport med en mängd olika kategorier. Kul var det!
Vi höll på fram till ca 22.30....och sen blev det "hejdåkramar" och en lverenskommelse om att detta ska göras igen. :-)
Tack för ikväll brudar!

Nu är det sängen och gonatt som gäller.

https://cdn1.cdnme.se/539914/6-3/pic_524207abe087c3725afda881.jpg">https://cdn3.cdnme.se/539914/6-3/pic_524207abe087c3725afda881.jpg">https://cdn1.cdnme.se/539914/6-3/pic_524207abe087c3725afda881.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/539914/6-3/pic_524207abe087c3725afda881.jpg" class="image">

Sol

Publicerad 2013-09-22 14:50:28 i Allmänt

Åååhhh, vilket väder det är nu, så skönt i solen. Vi är i Uddparken, ungarna matar änderna och jag chillar på en parkbänk. Lovely!

Zzz

Publicerad 2013-09-21 22:16:26 i Allmänt

Snart är det dags att släcka lampan för att sova. Får se hur lång sovmorgon man får imorgon, idag blev det kl 6.30....lovely! Aja, man kan ju ligga kvar å dra sej iaf. Inatt sov jag 5,30 timmar i sträck (!) Innan det var dags att gå på toa. Sååå länge var det länge sen sist vill jag lova. Jag har inte sovit en hel natt (längre än 6 timmar) på ca 8-9 år....kul jul liksom. Att vakna utvilad vet jag inte ens vad det är nåt för jag vaknar och sover om vartannat hela nätterna igenom. Till att byta ämne... Idag var jag ut i skogen en snabbis och plockade kantareller x 2. Trattisarna har äntligen börjat bli stora och än finns det gula åxå att tillgå. Vore det inte för dom förbaskade älgflugorna (dom kommer i stora svärmar) så var det en perfekt promenad i den ljuvliga höstskruden som är nu.
Dagens största:

tjopp

Publicerad 2013-09-21 13:05:07 i Allmänt

Städning pågår för fullt....och för att få städa utan 1000avbrott så har jag (hemska mamman) mutat Sandra med en tjuga. Den får hon om hon underhåller/leker med frida så att jag får städa ifred i en timme.

Hur är det man säger?? *Alla sätt är bra utom dom dåliga*

Sen ska det bakas äppelpaj för att ha nåt gott att bjuda på. Mor, far och Jens kommer på höstfika kl 15. :-)

ljud

Publicerad 2013-09-20 19:00:47 i Allmänt

Alla dessa förbannade ljud som är överallt....speciellt hemma...jag blir tokig!!
På jobbet är det tjatter hela tiden....man får aldrig "vara ifred"....man ska tala och vara artig hela tiden....och sen kommer man till skolan....tjat, tjat och åter tjata och sen lite "tandagnisslan" på det.
Väl hemma så är det tv´n, datorn, mobilen som låter om det inte är barnen själva. Frida är expert på att låta heeeela tiden. Hon leker katt eller hund, sjunger, skriker, tjattrar eller det bästa av allt...visslar!!!
Jag avskyr när någon (pappan har åxå en förmåga att vilja vissla när han ska reta mej) visslar, det ljudet skär igenom hela kroppen så nerverna kollrar sej. Fy f**.....
Och nu är F inne i en visslingsperiod....och sen när hon väl har lagt sej till ro i sin säng (och det automatiskt blir tystare) då sätter hon igång en förbaskad leksakshund som står och bjäbbar istället! Men ååååhhhh...!
Inte undra på att när barnen har lagt sej, då vill jag ha tyst! Jag tittar t.ex. inte på tv alls längre, jag klarar inte av ljudet (volymen) därifrån. :-(

fredag

Publicerad 2013-09-20 14:17:26 i Allmänt

Idag på fm har jag varit iväg till kupolen med Sinead....med barnbidraget i högsta hugg så köpte jag nyttokläder till ungarna: mössor, vantar och överdragsbyxor. Och hoppsan så slank det ner en tröja till mamman också.... ;-)

Just nu råder lugnet efter skolan. Jag datoriserar, Frida tittar på tv uppe och Sandra tittar på tv nere. Lika bra att hålla isär dom så de slipper bråka som vanligt. Får se vad vi hittar på senare....

Ikväll blir det iaf fredags*** (avskyr ordet) med chips, läsk och Idol.... :-)

Tjopp

Publicerad 2013-09-19 20:18:28 i Allmänt

Hej! Jag lever!!

Mer än så är det inte för nu har jag varit själv med barnen alldeles för länge. Men nästa vecka kommer han äntligen hem.....för gått över vinterhalvåret...sååå skööönt!!!
Då ska jag gå på bio, rida, mocka, promenera, gymma, fika, äta middag på lokal, etc, etc......SOM jag längtar!

TACK till er som har hjälpt mej med barnen, speciellt mamma och pappa, utan er hade det inte gått alls. TACK och kram!! <3

Jens har åxå funnits med på ett hörn (jag tycker det är skönt att du blev kvar hemma trots allt),. ;-)
Tack och bock!

Sen yrvädret Emma ska åxå ha ett stort tack....du har strött små guldkorn när du har hjälpt mej med F! Jag ska med glädje gengälda det när bebben kommer. :-D

Och Sinead som alltid finns där som en stöttepelare närhelst man behöver den! TACK!!

Har jag glömt någon så ber min förvirrade skalle om ursäkt...men tack till dej åxå. :-)

Ni andra....som jag nånstans räknade med....ring inte mej om ni behöver hjälp nångång! Ta åt er om ni vill....annars...skit i det!

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela