chios

Söndag med sol

Publicerad 2012-05-27 20:11:49 i Allmänt

Idag har det också varit strålande sol och svaga vindar. Härligt värre.
Vi har inte gjort så mycket för F har inte mått så bra. Hon håller på att öka dosen på sin "adhd-medicin" och då får hon mindre roliga biverkningar. Då lider även mamman för det är verkligen inte roligt att "laborera" med sånt. Då skulle jag vilja känna nån som har varit med om detta så jag har nån att bolla tankarna med. Just då känner jag mej jätteensam och som världens uslaste mamma som utsätter mitt barn för detta. :-(
Jag vill veta vad som händer i fridas kropp/knopp....hon berättar inte sånt, hon vill/kan inte. Så nån som har adhd får gärna berätta det för mej!!

Annars hände det inte så mycket som sagt. Jag gjorde ett försök att åka till hamnen för att köpa glass men F var så "sprallsen" så åktd hem igen. Stannade dock vid shell och köpte mjukglass. :-)

Nu har äntligen frida somnat så nu kan jag slappna av.....fixa lite kvällsfika till mej o sandra. De blir hemma imorgon båda 2 så sandra får vara vaken lite längre ikväll. <3

Kalas

Publicerad 2012-05-26 20:15:41 i Allmänt

Förra helgen var sandra ( och jag ) på kalas vud gocart-banan i grbg. De som ville fick åka gocart ( inte sandra mao fast jag försökte få henne att åka med mej i en dubbelcart) och sen blev det bubbelbad, chips, godis och läsk i mängder. Barnen hade det jättekul så detta rekommenderas. :-)

Jag fick en väldans lust att dra ihop ett gäng vuxna ( minst 8 st ) och göra en helkväll. Gocart, paintball, bubben och god mat, fasen vad skoj det skulle kunna bli. Vad säger ni, blir ni med??

Sooool

Publicerad 2012-05-21 16:13:27 i Allmänt

Vilket ljuvligt väder!! Jag njuter för fulla muggar, sitter på altanen med en mugg kaffe. Frida plaskar och leker med vatten i bar överkropp ( och sandra sitter inne).....
Hoppas detta håller i sej nu, det är så skönt med värme. :-)

Har nyss klippt gräset med våran nya klippo, en dröm som har gått i uppfyllelse för mej. Jag har velat ha en sån sen vi flyttade hit och nu har vi äntligen köpt en. Och ja, jag tycker om att klippa gräs, det är väl en gammal yrkesskada kan jag tro. ;-)
Senare i veckan hoppas jag att jag kan komma iväg till torsångs växthus i brlg. Överlägset bäst när det gäller växter och blommor. Rekomenderas!!!

Marina

Publicerad 2012-05-19 20:27:45 i Allmänt

Omgivningarna i tolvsbo är helt underbara och finare blir de nu när det har börjat grönska. Måste jag nån gång skaffa mej en sommardtuga så blur det där, helt klart!
Idag var jag där och red ut med fina nordisen Marina. Emma och en liten tjej som heter Gita var också med. Det blev en lugn tur med mestadels skritt. Men marina hon eldade på ändå. Bråttom, framåt, fort ska det gå heeela tiden...,.det är hennes motto.
Men trots den väldiga energin så är hon känslug, lyhörd och lyssnar bra när man aktiverar henne, för det måste man göra mest hela tiden för annars lägger hon in en snabbare växel. Underbara häst!! :-)

Vackert

Publicerad 2012-05-18 22:51:11 i Allmänt

Kribbe är hemma över helgen så imorgon ska jag och sandra gå på årets första loppisar. Hoppas vi hittar nåt fynd. Sen så ska jag förhoppningsvis rida på em.
På söndsg ska sandra på kalas på gocartbanan i grängesberg då hennes kompis isabella har fyllt 7 år häromveckan. Skoj!!

Kolla in dagens maffiga regnbåge!

Utkast: Maj 14, 2012

Publicerad 2012-05-14 17:14:14 i Allmänt

Idag har jag jobbat för solgruppen igen. Det har blivit en hel del där de senaste veckorna. Kul! Jag trodde att det skulle vara jättesvårt att sätta sej in i detta men det har gått snabbt och smidigt. Det var inte så krångligt som det först verkade. :-)
I sommar är det meningen att jag ska jobba på allégården men jag hoppas jag kan komma tillbaka till solgruppen i höst igen för jag trivs jättebra, både med jobbet, de boende samt personalen.

Igår drog Kribbe iväg på resemontörsjobb i Forsmark(gävle). Har vi otur så kommer han inte hem på 5 veckor(!!!) men har vi tur så kommer han hem på helegerna. Håller tummarna att han gör det!! Vi saknar dej gubbskrälle. ;-)

Så nu är vi solokvisten jag och barnen så ni får gärna komma förbi och ta en fika och hålla (Mej) sällskap. :-)

På hästfronten är det samma lika, lite backa och lite tolvsbo. Jag hoppas att jag kan fortsätta på samma sätt fast K är bortrest. Jag behöver verkligen andas häst emellanåt för annars blir jag knäpp(are). Stallet/hästarna och skogen är den bästa terapin som finns. Själavård!

Totte som aldrig kan ha öronen framåt på kort. ;-)Jag...Fina Sandra. :-)


Ullared

Publicerad 2012-05-03 20:10:56 i Allmänt

På lördag ska jag och 3 till åka på en snabbtripp till ullared. Det var så länge sen nu så det ska bli så kul. Jag har absolut inte råd egentligen men jag unnar mej denna resa. Nästa helg drar kribbe på jobb och då blir det slitsamt för mej att dra hela lasset själv, så denna resa gör jag som en uppladdningsresa. Så det så!! ;-)

Gekås, here we come!!

Uppdatering

Publicerad 2012-05-01 07:06:00 i Allmänt

Ett tag sen nu, men jag har inte haft nån lust att skriva.

På jobbfronten har det rört på sej. Jag har börjat som timvikarie på solgruppen. Det är en hemtjänstgrupp i centrala smedjebacken. Man går hem till personerna som behöver hjälp. Det kan vara städning, dusch, fixa mat, diska, mediciner, stödstrumpor... Etc, etc. Det är väldigt roligt och jag trivs jättebra. Det är dock oftast korta pass 7-11 eller 17-22 mdn det gör inget, det är ganska skönt.
I sommar ska jag dock vara på allegården och sommarjobba. Längtar!

Sandra har äntligen tappat sin tand och hon är så stolt. Gullfisen! 

Våren är här och det är så skönt. Finns mycket att göra i trädgården. Idag ska jag till bergslagsodlingarna och köpa sättpotatis och lite blommor.

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela