chios

Onsdag

Publicerad 2012-10-24 10:46:51 i

Dagen har börjat bra med utsläpp på backa samt lite nyttogöra (måla fönster bl.a) hemma. Måste passa på med sånt när det är ljust ute så man ser vad man gör. Ja, vi har dåligt med bra ljus inne på kvällen och jag ser så himla illa i mörker. Det är det värsta med denna årstid...mörkret!!

Sen ska jag ta mej en promenad ner till stallet för att luncha. Marie, stackaren, är sjuk! Lite mockning senare på dan hade jag tänkt hinna med.

Lite jobb denna vecka, endast fre-lö-sö, korta turer. Poolen säger att det är en lugn period just nu så det finns inte så mycket jobb åt oss vikarier. Man får vara glad för det lilla, synd bara att deltidsdagarna tar slut så fort då. Jag har ca 28 dagar kvar sen får jag inte stämpla upp något mer. Får se hur det blir då da. :-/

Nä, nu ska jag ut och hämta posten, ha't bra så länge! :-)

Backa stall.

Japp

Publicerad 2012-10-21 15:29:24 i

Världens bästa uppfinning. En disktrase-hållare-plopp. Köpt på åhlens för 40 riksdaler. Aldrig mer en sunkig disktrasa som ligger och dräller. :-D

same, same.

Publicerad 2012-10-13 11:37:14 i Allmänt

Ja, vad ska man skriva, det händer ju inte mycket i mitt liv.
 
Samma lika på jobbfronten för oss båda, arbetslösa men jobbar som timmisar...
Börjat vara på Backa igen som "slav"/Stalltomte.... ;-)....om det tycker jag mycket om....
Tolvsbo, om det kunde ni läsa igår.... ;-(
Det går bra för bägge barnen i skolan, Frida har blivit en stor tjej på många sätt och det märks.
 
Nåt nytt då?
 
Sandra har börjat på streetdance. "Fröknarna" är väl inte dom bästa kanske, lite tafatta sådär, men Sandra tycker det är jättekul och det är huvudsaken. Till jul ska de få uppträda på en scen med en dans dom lär in nu. Jättespännande och stort för Sandra. :-D
 
Jag skriver mer när jag kommer på vad jag ska skriva om. :-P

Ledsen

Publicerad 2012-10-12 20:22:08 i

Livet är bra grymt ibland.
Idag så fick älskade totte fara till de evigt gröna ängarna. Det gick inte längre, den fula hovbölden blev bara värre med komplikationer som följd.
En stor styrkekram till Emma som var vid hans sida hela tiden.
Det finns inget jag kan säga eller göra som gör detta lättare, sorgen måste få ha sin tid, vi får minnas Totte som den genomsnälla drullen som ville alla väl.
Tack för att jag fick lära känna dej, vila i frid Totte. ;-(

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela