chios

Sjuk

Publicerad 2012-08-23 19:20:19 i Allmänt

Usch, vilka träliga dagar det har varit. Jag lade mej på spikmattan igår vilket jag inte hade gjort på evigheter. Jag låg ca 15 minuter vilket visade sej att det var alldeles för länge. Kroppen sparkade bakut, och det rejält. Vid 13 började jag känna mej riktigt risig o sen bröt det ut. Feber ( vilket jag inte haft på jättelänge ), ont i smålederna, tröööött, yrslig och lite annat protesterande. Kroppen trillade väl över den berömda kanten, all stress tog ut sin rätt. :-(

Idag har jag sakteliga blivit att må bättre o nu ikväll är äntligen febern borta igen, även den otäcka huvudvärken har släppt. Snabbt kommet, snabbt förgånget som tur är.

Jag redde ut detta tack vare mina underbara föräldrar, GULD värt. Vad gjorde jag utan er!!?? TACK!!!!!!

Imorgon ska Sandra gå sin tredje dag i ettan och jag/Frida ska göra hennes första dag på lekis. Tjejorna börjar bli stora!

Imorgon(eller på lö) kommer ÄNTLIGEN kribbe hem igen. Sköööönt!

Utflykt

Publicerad 2012-08-15 20:51:03 i Allmänt

Idsg har vi varit på utflykt till falun/brlg. Vi åkte gemifrån vid 10-snåret o var hemma 17.45. Allt gick jätebra o smidigt, inte osams en enda gång.
Vart var vi då? Jo, på sportys(lek-o-bus-landet). Lagom stort samt knappt några barn ( typ 7 till ) och bord precis vid utgången så man kunde ha superkoll på kidsen. Vi var där tillsammans med sinead och hennes barn Linnea, Max och Molly. Det var skitskoj helt enkelt. Vi var där i 3 timmar och då lekte/fikade barnen samt vi mammor kunde sitta lugnt o stilla o prata massor. Perfekt! Tack för sällskapet o hoppas vi gör om detta Sinead! :-)

Efter detta åkte jag o barnen först till kupolen och shoppade lite kläder och därefter for vi till dollar store och handlade lite mer. Efter det for vi hem..,,barnen har somnat nu och jag ska snart sätta mej vid datorn och glufsa i mej lite choklad.

Ha det gött!! :-D

Grattis Sandra!

Publicerad 2012-08-12 09:24:42 i Allmänt


Hipp, hipp, hurra!! Sandra har blivit en stor tjej för häromdagen fyllde hon 7 år. Snart så börjar hon ettan. Helt otroligt vad fort åren går. Och tänk, mamman blir aaaaldrig äldre för hon är fortfarande 30 år...... ;-)Redo att blåsa ut ljusen. Mormor kikar på.


Alla fina paket.


Hon fick en fin klocka av mormor&morfar som hon blev väldigt glad över.Nåt som hon hade önskat sej länge, barnsmink!En mössa inför kommande höst.


Sur lillasyster som var smått avundsjuk på sin storasyster.


Men efter lite blåbär blev hon glad igen. Skruttfian!

tillbaka

Publicerad 2012-08-10 08:07:17 i Allmänt

På begäran ( ;-)) så kommer här ett nytt blogginlägg. Jag har verkligen svårt för att hålla bloggen rullande, jag tycker inte jag har nåt att skriva, har ett tråkigt liv helt enkelt.

Men uppdaterinegn som följer:

* Kribbe jobbar som resemontör=är borta några veckor i taget=jobbigt/tråkigt 

* Jag har jobbat (gör mina sista pass nu i helgen) som sommarvikarie på allégården. Jag har trivts jättebra och tycker det är ledsamt att få kliva av schemat och återgå till timvikarie igen.

* Jag har ridit några ggr i tolvsbo men har av förklarliga skäl inte kunnat göra det så mycket som jag har velat = ingen barnvakt

* Jag har inte varit i backa på läääänge av samma skäl....men hoppas innerligt att jag kan "få komma tillbaka" som stalltomte när skolorna börjar. (Snääälla!!) ;-)

* Vädret har inte varit det bästa som ni vet, men jag har nog tyckt att det har varit ganska skönt att slippa "ryssvärmen" ändå, då jag inte mår 100 i för varmt väder.

* Blåbärssäsongen är igång med medelmåttigt resultat, men skit samma, bara jag får vara ute i skogen. Love it!

* Vi har haft besök av bästa familjen/släkten Gustavsson och de (+ Kribbe) for iväg till Furuvik med barnen och det blev barnens enda "semestertripp". Får ta igen det nästa sommar istället.

Så.....ett litet inlägg blev det iaf.....

Gården i sommarskrud!Utsikt över trädgården/riksvägen.

Gårdsplanen med stallet längst bort.Hallonhäck samt äppelträd.Uthusen samt partytältet med bilinnehåll.Ladan och härbret.

image description

Gamla uthuset samt lekhörnan.

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela