chios

Paus

Publicerad 2012-04-23 16:42:37 i Allmänt

Efter lite "arbete" så fick barnen en välförtjänt picknic. Saft, kex och äpple serverades. Äpplet skulle även fungera som "första lösa tanden SKA släppa NU". Men icke..... 

Aprilväder

Publicerad 2012-04-16 22:06:06 i Allmänt

Idag har det varit riktigt skitväder. Vi slapp snön iaf, det har mest regnat ( än så länge ). I grängesberg hade de fått 1,5 dm nysnö. Visst att det är typiskt aprilväder, men så mycket!?!? Imorgon ska det visst också vara blä-väder.

Imorgon och to-fre ska jag gå introduktion på ett nytt ställe i smjb. Solgruppen heter det och det är inom hemtjänsten. Lite nervöst är det men mest ska det bli kul. Jag gjorde nämligen min praktik där så det ska bli roligt att komma tillbaka. Spännande att se om man känner igen några ur personalen, om de flesta är kvar.?.?

Barnen och vi vuxna har varit kraxiga/snoriga hela påsklovet men nu är det äntligen på väg tillbaka. De var hemma idag men imorgon får de gå till dagis/lekis. De tycker det ska bli så kul, de saknar sina kompisar. 

Mina små prinsessor. <3

Vår

Publicerad 2012-04-16 21:55:00 i Allmänt

Är det inte härligt att se dessa gula pluppar lysa upp dikeskanterna? Och vitsipporna har börjat dyka upp hemme i trädgården. 

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/539914/images/2012/pic_198251778.jpg" class="image">

Bäck

Publicerad 2012-04-13 16:13:07 i Allmänt

Är vid barnens favoritställe: Bäcken!!
Jag kommer ihåg när jag var bsrn hur kul sånt var, vatten, barkbåtar, hur långt de flöt osv. Barnen älskar att var vid deras bäck, oavsett årstid. Idag är det grått o kallt men det gör inget. 

Dagens händelse

Publicerad 2012-04-12 15:35:44 i Allmänt

Sitter ute o väntar på glassbilen. Barnen är i extas, tänk att det kan vara så roligt när Henke( glassgubben enligt barnen) kommer. :-)

Appar

Publicerad 2012-04-10 17:15:56 i Allmänt

Tänkte tipsa om några bra appar att ta ner.... En del går inte på androider, ni får prova er fram.

* Rumble
* wordfeud
* draw something

Dessa 3 är spel där man spelar mot en motståndare. Skitroliga!

* angry birds, rio, space och season.

Det är 4 olika versioner av samma spel. Man spelar ensam.

Grattis

Publicerad 2012-04-04 10:59:12 i Allmänt

Igår fyllde kribbe 40 år. Mor&far samt svärmor&svärfar var här och gratulerade. Det bjöds på smörgåstårta och princesstårta. Gött!!
Grattis igen göbbe!!

En till som har fyllt år är Totte. Han fyllde 4 år i måndags, börjar bli stora killen nu. Grattis!

Idag ligger jag fortfarande i sängen. Sover som ett lass skit, har nån konstig förkylning som inte riktigt vill bryta ut ordentligt. Men nu har iaf halsen korkat igen så jag knappt orkar prata. Det är ett bra tecken, för det betyder att det är på väg att vända snart. Skönt! Men trööööött är jag!!!

Ikväll ska jag och K gå ut och äta (på chinatown), mor&far tar barnen. Vi brukar göra så när han fyller år, unna oss detta. Välbehövligt att komma ifrån vardagen lite. Jag ska nog äta black&white för det är såååå gott.

kändisbloggar

Publicerad 2012-04-01 21:46:36 i Allmänt

Jag följer en del kändisbloggar. En del är väl ungefär som man trott, som http://pernillawahlgren.se/ eller http://bondesusanne.se/.
MEN sen finns det dom som man har ändrat uppfattning om totalt . Fördomarna som en hel del har om dessa 2 skulle lätt kunna ändras om de bara tog sej tid att läsa deras bloggar. Jag gillar båda helskarpt!! Jag talar om http://www.bloggfamiljen.se/hannah/ Graaf som skriver om sitt liv och sin familj. Hon är så härlig!
Men hennes syster är sååå mycket roligare och mer öppen, helt underbar människa. Hennes blogg går jag in på flera ggr om dagen och jag rekommenderar den skarpt. Läs om http://magdalenagraaf.se/ och förhoppningsvis ändrar du uppfattning om henne (om nu din fördom är att hon är en korkad blondin med stora tuttar). Hon är raka motsatsen!! Läs och begrunda!!

Motion

Publicerad 2012-04-01 16:04:44 i Allmänt

Idag har jag trotsat vädret!! Jag har varit då duktig, jag har gått en powerwalk/joggingrunda på ca 50 minuter. Runt rävbergsbron-väderbacken-morgårn-backa. Det är en liten sväng trots allt. Jag har inte gjort en sån här "snabb" runda på jättelänge så det var välbehövligt. Skönt för både skallen och benen. Dags att göra det oftare!!!
Och nu efteråt så tog jag en restorate, den ska hjälpa så att jag inte får så mycket träningsvärk sägs det.

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela