chios

tips

Publicerad 2013-01-23 10:45:55 i Allmänt

Billiga och (bra?) kläder.
https://shop.lager157.com

Ja

Publicerad 2013-01-21 13:57:55 i

Oj, så länge jag blev ledig. Äääääända tills inatt. :-S
Hur ska det gå när jag inte har sovit längre än till kl 7 imorse? Det är väl bara å bita ihop, I guess.
Sen ska jag jobba lördag natt också. :-)

måndag

Publicerad 2013-01-21 11:51:14 i Allmänt

Idag är jag ledig....skönt! Jag har endast varit ledig 4dar på 3 veckor så det är välbehövligt.

Huset ser ut som skrutt, tanten (jag) ser ut som ännu mera skrutt, bilarna är inte på topp precis och julgradinerna hänger fortfarande uppe.
Vart ska man börja....energin infinner sej inte riktigt heller. Jag längtar tills det blir längre och ljusare dagar....när mörkret faller på då blir jag så trött. Orkar ingenting och jag är så less på det!
Men jag har sagt åt barnen att idag SKA det städas, så det så, och efteråt kan vi belöna oss med nåt smarrigt. Hoppas det hjälper....lite grann iaf.
Jag har iaf varit och STOR-handlat på Willys. Fyllt både skåp och kyl för där ekade det tomt innan. Willys måste vara den billigaste affären....eller, vad tror/tycker ni?

Har inget jobb alls på G, får se hur länge det dröjer innan poolen ringer (eller om jag får ringa och tjata)....nån dag till vill jag allt vara ledig. :-)

Tänk lite!

Publicerad 2013-01-16 19:21:01 i Allmänt

Som ni säkert har läst på FB redan så blir jag så less på kort-tänkta människor.
Att skicka sina barn eller partner till skolan/jobb när det går magsjuka i familjen (och t.o.m. en intensiv variant) övergår mitt förstånd.
Partnern kanske man inte kan göra så mycket åt (en egoistisk knöl i mina ögon) men barnen kan man banne mej se till att hålla hemma tills alla är friska igen.
Inte undra på att magsjukor/influensor bara går runt när folk inte har nåt att tänka med. Sunt förnuft och lägg det stora egot åt sidan, nästa gång är det du själv som drabbas! Karma is the bitch!!
 
Eller som en del människor som går till jobbet dyngförkylda/sjuka!
I mitt jobb (äldreomsorgen) är det inte så lämpligt....träffa äldre människor med nedsatt immunförsvar....en del är t.o.m. på väg att "ta sitt sista andetag".
Nej, då är det inte så bra att vara hemma hos någon och nysa, snörvla, hosta och gnälla över hur sjuk man är. Gå hem istället innan du smittar ner en massa oskyldigt folk.
Tänk på "brukarna" och dina kollegor, tro mej, INGEN tackar dej för att du kommer till jobbet sjuk.
 
Och ett sista "klagomål"....om du prompt måste äta vitlök....ät då med måtta och inte flera klyftor, för den andedräkten är inte att leka med. :-(
 
 
 

1 januari

Publicerad 2013-01-01 20:48:57 i

Årets första dag till ända.
Jag jobbade mellan 7-14.30. Jag var jättetrött sen gårdagen, somnade inte förrens efter kl 1.00.....det märktes väl idag! Trött som en gnu.
Jag skulle egentligen bara ha jobbat till 11 men vi blev en man kort så då fick jag stanna längre. Tröttsamt men det märks förhoppningsvis på lönen eftersom denna dag är storhelg. :-)
Sen när jag kom hem var jag däckad och nu ligger jag redan till sängs.

Bara att ta nya tag imorgon, jobbar 7-14..... Sen är det väl dags att börja städa bort julen. :-)

Såhär såg det ut idag på jobbet....is, is, is.....

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela