chios

Onsdag

Publicerad 2013-05-22 22:04:26 i Allmänt

Idag har regnet öst ner, men vad gör det, det behövs för växtligheten. Gräset växer och frodas och fort går det så det finns att göra när det har torkat upp.
 
Barnen har varit lediga från skolan idag och likaså jag från jobbet. Sandra har varit hos sin älskade mormor och Frida har varit med mej.
Vi var på ett besök på Hab på fm. Där såg allt bra ut och hon följer sin kurva precis som hon ska. Bra det! :-)
Vi diskuterade medicinerna och kom fram till att fortsätta som nu eftersom hon svarar bra på dom hon har. Och Nej, det är INTE kul att ge sin 6-åring medicin, men det är ett måste för att hon ska orka med skolmiljön, tyvärr. Jag önskar att hon slapp men då blir skolan 100 resor jobbigare för henne. Hon har ADHD för dom som inte vet,och JA, hon är utredd på alla sätt och vis så det är ingen "hitta-på-diagnos".
 
Annars så var vi hemma och slappade ett tag för att sen fara till biblioteket. Frida satt mest och läste medans jag valde ut några böcker (om vädret och dinosarier och goda efterätter) och nån tidning (Amelia). Frida är så lugn och tyst för på biblioteket får man inte väsnas, det vet hon. Men efter ca 20 minuter började det glömmas bort så då gav vi oss och for till mormor istället.
 
De var barnvakt medans jag for en sväng till gymmet. Där tränade jag på gåbandet (2,6 km/28 minuter) samt i cirkelträningsrundan. Motivationen fanns inte där överhuvudtaget men jag gjorde det iaf. En får passe på när en kan! ;-)
 
Kvällsmaten bestod av pressad potatis och lax i ugn med en jättegod sås över denna. Köpt på Ica (Abbas) och den gick hem hos oss alla 3 så den ska jag köpa fler ggr. Ett tips! :-)
 
På biblioteket i läshörnan.
 

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2013-06-04 09:01:08

Det är jättebra att det finns mediciner så att Frida mår bra, det är ju det viktigaste. Ha det bra

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

chio

Jag är en smedjebacksbo som är född-69. Jag har 2 döttrar, Sandra (7 år) och Frida (6 år) samt en sambo. Mitt stora intresse förutom familjen är hästar. Jag försöker hålla igång íntresset så mycket jag kan, men tiden räcker inte alltid till så mycket som jag skulle vilja.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela